İSTANBUL SANAYİ ODASI'NDAN “BİZ BİZE YETERİZ” MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'NA 1.000.000 TL DESTEK

bizbize-yeteriz-destek-v4

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Milli Dayanışma Kampanyası'na 1.000.000 TL destek verdi. İSO’dan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

“Koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünya ve ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor.

Toplumun her ferdini zorlayan bu süreçten el ele vererek, dayanışmayı ve paylaşmayı güçlendirerek, yarınlara umutla bakarak çıkacağımıza inanıyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Kampanyası'na İstanbul Sanayi Odası olarak 1.000.000 TL destek veriyoruz.

İSO ailesi 20.000 üye sanayicisiyle büyük ve güçlü bir ailedir. Tüm üyelerimize bu kampanyaya destek olmaları konusunda duyuru yaparak, dayanışma ve paylaşmayı güçlü kılmak amacındayız.”