İstanbul Sanayi Odası’nın Ev Sahipliğinde Tasarım Vadisi Toplantısı Gerçekleştirildi

tasarim-vadisi-01

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) tasarım çalışmalarının desteklenmesi yönündeki vizyonu doğrultusunda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın “Tasarım Vadisi Projesi” ile ilgili güncel çalışmaların istişare edildiği bir toplantı düzenlendi. Odakule’de İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya İSO Meclis Üyesi Aynur Ayhan’ın yanı sıra Tartan Design firmasından Adlihan Tartan, Orhan Irmak Tasarım firmasından Orhan Irmak ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu’ndan Sertaç Ersayın katıldı. İSO Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı’nın, sanayiciler olarak üretimde tasarımın önemini her zaman öne çıkaran ve değer veren bir yaklaşım içinde olduklarını dile getirdiği toplantıda Tasarım Vadisi Projesi ile ilgili kendi perspektiflerinden görüşlerini paylaşan katılımcılar, projenin tasarım ekosistemine hangi noktalarda daha çok katkı yapabileceğini ele aldı. Ayrıca proje süresince ilgili paydaşların yakın işbirliği ve iletişim içinde olmasının önemi vurgulandı.