İSTKA’nın Ağustos Yönetim Kurulu Toplantısı İSO’nun Ev Sahipliğinde Yapıldı

istka-ziyareti-01

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) Yönetim Kurulu’nun ağustos ayı toplantısı, İstanbul Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı İstanbul Valisi Vasip Şahin'in başkanlığında yapıldı. İstanbul Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Odakule’deki toplantıya, aynı zamanda İSTKA Yönetim Kurulu Üyesi de olan İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan da katıldı. İSTKA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Nail Olpak, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Hamza Akbulut’un da bulunduğu toplantıda İSTKA Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz tarafından, Yönetim Kurulu üyelerine Ajansın son dönemde gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında sunum yapıldı.