Katma Değer Hareketi Derneği Yönetimi İSO Başkanı Bahçıvan İle Bir Araya Geldi

kaded-ziyaret-01

Katma Değer Hareketi Derneği (KADED) heyeti, Yönetim Kurulu Başkanı Begüm Özdoğularlı başkanlığında İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı 17 Şubat 2016 tarihinde ziyaret etti.

KADED heyeti, İSO’nun Tepebaşı’ndaki merkez binasında gerçekleşen ziyaret sırasında, Türkiye’deki katma değerli ürünleri üreten, AR-GE ve inovasyon yatırımları yapan firmaların sayılarının artırılması ve halihazırdaki AR-GE merkezi olan firmaların desteklenmesi konusunda ortak projeler geliştirilmesi yönündeki görüşlerini İSO Başkanı Erdal Bahçıvan ile paylaştı. KADED heyeti, bu doğrultuda gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili olarak İSO Başkanı Bahçıvan’ın desteğini istedi ve bu çalışmalarda işbirliği içinde olmayı talep etti.

İSO Başkanı’nı ziyaret eden heyette ayrıca KADED Başkan Yardımcısı Filiz Metin ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Ağaç Dağ yer alırken heyete Hollanda Başkonsolosluğu İnovasyon Ataşesi Rory Nuijers de eşlik etti.