New Hampshire Eyalet Valisi İSO Başkanı’nı Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
new-hampshire-02

ABD New Hampshire Eyalet Valisi ve beraberindeki iş insanlarından oluşan heyet, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı İSO’nun ana binasında ziyaret etti.

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) US Ofisi, Türkiye’nin tanıtımı ve Türkiye-ABD firmaları arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla ABD’den pek çok iş insanının, kongre üyesinin, düşünce kuruluşu, ticaret ve yatırım heyetlerinin Türkiye’yi ziyaret etmesini sağlıyor.

TUSKON US Ofisi’nin bu kapsamdaki çalışmaları doğrultusunda New Hampshire Eyalet Valisi Maggie Hassan ve beraberindeki heyet İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti.

Türk iş dünyasını daha yakından tanıma fırsatı bulan ABD’li heyetin ziyaretinde İSO Yönetim Kurulu Üyesi M. Ata Ceylan da yer aldı. Görüşmede, farklı sektörlerde faaliyet gösteren ABD’li firmaların temsilcileri de Türk şirketlerine yönelik taleplerini İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a iletti.

New Hampshire heyeti, 21-27 Haziran tarihlerinde Türkiye’de bulunacak ve her iki ülke arasındaki iş birliği fırsatlarını değerlendirecek.