Osmanbeyli Tekstilciler Erdal Bahçıvan’ı Kutladı

osmanbeyli-tekstilciler

Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği’nden (OTİAD) bir heyet İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti.

Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği (OTİAD) heyeti İstanbul Sanayi Odası’nı ziyaret etti. İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ile bir araya gelen OTİAD heyetinde Yönetim Kurulu Başkan Ali Ulvi Orhan, Başkan Yardımcıları Hikmet Ünal, İlker Karataş, Kubbettin Ayyıldız, Ö. Cüneyt Mutkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Vehbi Canpolat, Tamer Pala, Nevzat Gümüş, Mehmet Kesim Esin Arıcan ve Tahir Duman’ın sıra dernek üyeleri U. Murat Gültekin, İnanç Ulu, F. Oktay Demir, Mustafa Türk, Sami Kurt, Sibel Polat Savaş, A.Fatih Nasıroğlu, Kemal Kartal yer aldı. Heyet yeni göreve seçilen İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı kutladı.