Tekstil Sanayicilerinin Rusya Pazarında Yaşadıkları Sorunlara İSO’da Çözüm Arandı

  • Diğer Haberler
rusya-pazarinda-sorun-cozumu-02

Rusya Federasyonu ile yaşanan mevcut konjonktürel durumda, hazır giyim ve deri konfeksiyon imalatçısı sanayiciler söz konusu ülkeye ihracatlarında sorunlarla karşılaşıyor. Bu sorunları ele almak ve olası çözüm önerilerini değerlendirmek üzere İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Bekir Bayrakdar’ın katılımı ile İstanbul Sanayi Odası’nda bir toplantı düzenlendi.

İlgili sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımı ile 3 Mayıs 2016 tarihinde İstanbul Sanayi Odası merkez binada yapılan toplantı, İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ali Ulvi Orhan’ın koordinasyonunda gerçekleştirildi.

Tekstil sanayicileri toplantıda sektörleri ile ilgili bilgi vererek yaşadıkları genel sorunlar hakkında da paylaşımda bulundular. 

Toplantıya İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Bayrakdar ile birlikte İstanbul Vergi Dairesi KDV Grup Müdürü Hakkı Sayan, İstanbul Vergi Dairesi Gelir Vergileri Grup Müdürü Ali Ergül, İstanbul Vergi Dairesi Katma Değer Vergileri Müdürü Kamil Koç, İstanbul Vergi Dairesi Gelir ve Kurumlar Vergileri Müdürü Havva Ertem de katıldı