TSE Başkanı Sebahittin Korkmaz İSO Yönetim Kurulu’nu Ziyaret Etti

tse-baskani-ziyaret-01

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Sebahittin Korkmaz, İstanbul Sanayi Odası’nı ziyaret etti. İSO Başkanı Erdal Bahçıvan tarafından ağırlanan ve İSO Yönetim Kurulu üyeleri ile de bir araya gelen Korkmaz’a, TSE ile ilgili olarak sanayicinin gündemindeki güncel konular hakkında bilgi verildi. TSE Başkanı Korkmaz da kurumda yapılan son dönemdeki yeni çalışmalar hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulundu. Ziyaret sırasında sanayicilerin TSE belgesi alma süreçlerinin nasıl iyileştirilebileceği üzerinde karşılıklı fikir alışverişi de gerçekleşti. Bunun için kurumlar arası iletişim ve işbirliği kanallarının daha güçlü hale getirilmesi ve bu kanalların verimli kullanımı için fikir birliğine varıldı. Önümüzdeki dönemde bu konuda atılabilecek adımlar üzerinde duruldu.