Türk Elektronik Sanayicileri Derneği Yönetimi İSO Başkanı Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

tes-dernegi-01

Türkiye Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sıddık B. Yarman’ın başkanlığındaki TESİD heyeti, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a nezaket ziyaretinde bulundu. İSO’nun ana binasında gerçekleşen ziyarette TESİD Yönetim Kurulu Üyesi Emin Armağan Şakar ve TESİD Genel Sekreteri Enver İbek de yer aldı.

Görüşmede TESİD Başkanı Prof. Dr. Yarman, üyelerinin 33 milyar dolarlık bir üretim ve 7 milyar dolarlık bir ihracat gerçekleştirdiğini söyledi. Prof. Dr. Yarman, yakın gelecekte sanayide ve günlük hayatta daha fazla yer bulacak olan Endüstri 4.0 ve nesnelerin interneti konularında, İSO işbirliğiyle farkındalık yaratmak ve yapılması gerekenleri kamu birimleri ile birlikte ele almak amacıyla bir çalıştaylar dizisi gerçekleştirmek istediklerini belirtti. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan da böyle önemli bir konuda İSO olarak TESİD ile işbirliği yapmaktan ve söz konusu çalışlayları birlikte düzenlemekten memnuniyet duyacaklarını dile getirdi. Görüşmede çalıştayların hayata geçirilmesi için İSO ve TESİD genel sekreterliklerinin ortak çalışmaya başlamaları kararı alındı.