Türk Fransız Ticaret Odası Başkanı Önder İSO Başkanı Bahçıvan ile Bir Araya Geldi

turk-fransiz-ticaret-odasi-01

Türk Fransız Ticaret Odası Başkanı Selçuk Önder, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a nezaket ziyaretinde bulundu. İSO’nun Tepebaşı’ndaki ana binasında gerçekleşen görüşmede Türkiye’nin Avrupa’daki en büyük ticari partnerlerinden biri olan Fransa ile ticari ilişkilerin nasıl daha fazla artırılabileceği üzerinde duruldu. Bu bağlamda özellikle şirketler arası işbirliği ve ilişkilerin geliştirilmesi noktasında nelerin yapılabileceği konuşuldu. Bahçıvan ve Önder özellikle bu çerçevede kurumlar arası iletişimin açık tutulması ve Türk-Fransız şirketleri arasında ilişkileri daha da geliştirecek organizasyonların artırılması temennisinde bulundu.