Türk-İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alderman Emma Edhem, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan İle Bir Araya Geldi

turk-ingiliz-tso-baskani-ziyaret-01

İngiltere’nin Londra'da faaliyette bulunan Turkish-British Chamber of Commerce and Industry (TBCCI: Türk-İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı Alderman Emma Edhem, bir etkinlik için geldiği İstanbul’da İstanbul Sanayi Odası’nı (İSO) da ziyaret etti. Kendisine eşlik eden TBCCI Genel Müdürü Yavuz Sökmen ile birlikte İSO Başkanı Erdal Bahçıvan tarafından ağırlanan TBCCI Başkanı Edhem, ziyaretinde oda olarak İngiltere’de yaptıkları çalışmaları anlattı. Dünya ve Türkiye’nin gündemindeki güncel konular hakkında samimi bir sohbetin eşliğinde gerçekleşen ziyarette İngiltere ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkilere de değinildi. Her iki ülkenin ticaret ve yatırım anlamında birbirleri için çok önemli olduğunun vurgulandığı görüşmede birlikte yapılabilecek projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.