Türkiye Bilişim Derneği Başkanı Rahmi Aktepe İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

tbd-ziyaret-01

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Genel Başkanı Rahmi Aktepe, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a bir nezaket ziyaretinde bulundu. TBD İstanbul Şube Başkanı Deniz İlkay Tiryakioğlu’nun da katıldığı Odakule’deki buluşmada Türkiye’nin katma değeri yüksek ürün üretimi için kilit faktörlerden olan bilişim teknolojilerine, sanayimiz ekseninde nasıl daha güçlü bir uygulama alanı yaratılabileceği üzerinde fikir alışverişi yapıldı. İstanbul Sanayi Odası’nın bilişim ve sanayinin dijitalleşmesi noktasında üzerinde çalıştığı projelerin de gündeme geldiği görüşmede bu bağlamda bilişim dünyasının en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olan TBD ile daha aktif işbirliği yapılması gereği üzerinde duruldu.