Uluslararası Nakliyeciler, Avrupa Geçişleri İçin İSO'dan Destek İstedi

  • Diğer Haberler
und-destek-01

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve beraberindeki heyet, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı 2 Temmuz 2014 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarette, ekonomideki son gelişmeler ve Türk Karayolu Taşımacılığı Sektörü’nün sorunları görüşüldü. UND Heyetinde Başkan Nuhoğlu’nun yanı sıra; İcra Kurulu Başkanı Nejat Fatih Şener, Danışman Can Baydaroğlu, Genel Sekreter Ali Çiçekli yer aldı.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği Üyeleri, Türkiye’nin karayoluyla yapılan ihracatında ciddi sorunlar yaşıyor. Özellikle Avrupa geçişlerinde birçok ülkenin getirmiş olduğu geçiş kısıtlamaları, hem ülke ihracatını ve hem de nakliye şirketlerini zor durumda bırakıyor. Dernek yönetimi bu konuda yaşadıkları sorunları aktardıkları İstanbul Sanayi Odası Yönetimi’nden, sorunların çözümü noktasında Oda'nın destek ve işbirliğini beklediklerini söyledi. İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, Türkiye’nin ihracatının sekteye uğramaması için UND ile işbirliği yapacaklarını söyledi.