Yeni Zelanda Büyükelçisi’nden İSO Başkanı’na Nezaket Ziyareti

yeni-zelenda-ziyaret-01

Yeni Zelanda’nın Türkiye Büyükelçisi Jonathan Curr, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO’nun Tepebaşı’ndaki ana binasında gerçekleşen görüşmede Türkiye ve Yeni Zelanda arasındaki ticari ve ekonomik ilişkiler değerlendirildi. İki ülke arasında ticaret hacminin potansiyelinin altında olduğunu belirten İSO Başkanı Bahçıvan, Yeni Zelanda ve Türk firmalarının işbirliği yapması yönünde kendilerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi. Görüşmede iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve bu çerçevede önümüzdeki aylarda iki ülke iş insanlarını bir araya getirmeyi amaçlayan, İSO organizasyonunda bir “Yeni Zelanda iş günü” yapılması konuşuldu.