AK Parti Ekonomi İşleri Başkanı Mehdi Eker İstanbul Sanayi Odası'nı Ziyaret Etti

  • Etkinlikler
mehdi-eker-ziyaret-02

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanı olan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ekonomi İşleri Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Mehdi Eker, İstanbul Sanayi Odası’nı (İSO) ziyaret etti. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Türkiye’nin ekonomi gündemi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Ekonomi İşleri Başkanlığı’nın AK Parti’nin ekonomik konulardaki mutfağı ve hazinesi olduğunu söyledi. Bahçıvan, İSO’nun Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunu ve bu hazine doğru bir işbirliği ile değerlendirilebilirse çok verimli sonuçlar alınabileceğini belirtti.

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanı Mehdi Eker İstanbul Sanayi Odası'nı Ziyaret Etti

Mehmet Mehdi Eker de Ekonomi İşleri Başkanlığı’nı toplumun temel faaliyet alanları içinde önemli bir alanı kapsadığı için önemsediklerini söyledi. Ekonomi ile ilgili tüm kesimler ile iletişimi güçlü tutmak istediklerini belirten Eker, sanayi ve reel kesimin ekonomi içinde önemli ağırlığı olduğunu ifade etti. Eker, Ekonomi İşleri Başkanlığı olarak İstanbul’da ilk ziyaretlerini İSO’ya yaptıklarını sözlerine ekledi.

Ziyarette İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Adnan Dalgakıran ve İrfan Özhamaratlı, aynı zamanda İSO Meclis Başkan Yardımcısı olan AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Büyükdede, İSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Ulvi Orhan (sayman), M. Ata Ceylan, Nurhan Kaya, İSO Meclis Başkanlık Divanı Katip Üyesi Serdar Urfalılar ile AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcıları Mahmut Mücahit Fındıklı ve Resul Kurt, Danışman Ahmet Küçükaytekin, AK Parti Ekonomi İşleri İl Başkan Yardımcısı Şevki Şar, Avukat Cafer Tanrıkulu, Basın Danışmanı Abdurrahman Fidancı yer aldı.