Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan B20 Yönetim Kurulu Üyelerini Kabul Etti

  • Etkinlikler
b20-kurul-toplantisi-02

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20’nin iş dünyası kolu olan B20’nin Yönetim Kurulu üyelerini Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü'nde kabul etti.

Toplantıya B20 Türkiye ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, aynı zamanda B20 Yönetim Kurulu üyeleri olan İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, iş adamı Hüsnü Özyeğin, Tuncay Özilhan, Yavuz Zeytinoğlu, Melih Yurter ve B20 Türkiye sherpası Sarp Kalkan katıldı.

Kabulde Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Prof. Dr. İbrahim Kalın ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Cemil Etem ve Yiğit Bulut da hazır bulundu.

14-15 Kasım tarihlerinde Antalya’da yapılacak G20 Zirve’si öncesinde yapılan B20 Yönetim Kurulu ve Görev Gücü'nün kabulü toplantısında; Türkiye'nin dönem başkanlığında yaptığı çalışmalar ele alındı. B20 Başkanlığını yürüten TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcklıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.