İSO, 13. Sanayi Kongresi için Anadolu’daki Hazırlık Toplantılarına Devam Ediyor

  • Etkinlikler
sanayi-kongresi-2eta-02

İstanbul Sanayi Odası, 8 Ekim 2015 tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek 13. Sanayi Kongresi öncesinde Anadolu’daki sanayi odaları ile hazırlık toplantılarına devam ediyor. İkinci etap toplantıları çerçevesinde Kocaeli, Sakarya, İzmir, Adana ve Mersin’e ziyaretler gerçekleştirildi.

26 Ağustos tarihinde Kocaeli Sanayi Odası’nı (KOSANO) ziyaret eden, İSO Danışmanı ve Kongre Program Komitesi Üyesi Zülfü Dicleli ve İSO Endüstriyel Strateji Şubesi

İSO, 13. Sanayi Kongresi için Anadolu’daki Hazırlık Toplantılarına Devam Ediyor 01

Müdür Yardımcısı Hakan Çoban’dan oluşan İSO heyeti, 13. Sanayi Kongresi’nde yapılacak eş zamanlı oturum başlıklarından biri olan “Nasıl Üretim?” konusunu KOSANO yetkilileri ile ele aldı. Aynı gün Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’na giden İSO heyeti, yine aynı başlık hakkında sanayiciler ve genç işadamları ile fikir alışverişi yaptı.

İSO, 13. Sanayi Kongresi için Anadolu’daki Hazırlık Toplantılarına Devam Ediyor 02

İSO Genel Sekreteri Melek Us, İSO Danışmanı ve Kongre Program Komitesi Üyesi Zülfü Dicleli ve İSO Endüstriyel Strateji Şubesi Müdür Yardımcısı Hakan Çoban’dan oluşan İSO Heyeti ise 27 Ağustos tarihinde ise Ege Bölgesi Sanayi Odası yetkilileri ile İzmir’de bir araya geldi. 13. Sanayi Kongresi’nin eş zamanlı oturum başlıklarından biri olan “Nasıl İnsan?” konusunda Egeli sanayiciler ile görüşüldü.

İSO, 13. Sanayi Kongresi için Anadolu’daki Hazırlık Toplantılarına Devam Ediyor 03

İSO heyetinin bir sonraki durağı ise Adana oldu. 3 Eylül tarihinde Adana Sanayi Odası yetkilileri ile İSO Danışmanı ve Kongre Program Komitesi Üyesi Zülfü Dicleli ve İSO Endüstriyel Strateji Şubesi Müdürü Burçin Değirmencioğlu’dan oluşan İSO heyeti, “Nasıl İnsan?” başlığını mercek altına aldı. Toplantı katılımcıları arasında yer alan genç yatırımcılar, kadın girişimciler, akademisyenler ve uzmanlar, 13. Sanayi Kongresi’ne nasıl katkı yapabileceklerini anlattı.

İSO, 13. Sanayi Kongresi için Anadolu’daki Hazırlık Toplantılarına Devam Ediyor 04

Ardından komşu Mersin’e geçen İSO heyeti Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir diğer eş zamanlı çalıştay başlığı olan “Nasıl İşbirliği?” konusunda yetkililerle görüştü. Mersin toplantısı ile birlikte hazırlık toplantılarının ikinci etabı tamamlanmış oldu. Üçüncü etap toplantılar ile ön hazırlık toplantıları sona erecek ve Kongre günü belirlenen ve odalarla da paylaşılan konular bağlamında eş zamanlı çalıştaylar düzenlenecek.