İSO Heyeti, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarını Ziyaret Etti

  • Etkinlikler
cevre-sehircilik-bakanligi-ziyaret-01

İSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Çevre ve Enerji Kurulları Başkanı Nurhan Kaya başkanlığındaki bir heyet, İstanbul’da gerçekleşen madencilik faaliyetlerini değerlendirmek üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk’ü ziyaret etti. Ziyarette İSO Yönetim Kurulu Üyesi Nurhan Kaya, İSO olarak kamu ve sanayiyi aynı platformda birleştirme misyonunu çok önemsediklerini söyledi. Kurumlar arası işbirliklerinin sorunların çözümü için gerekli olduğuna değinen Kaya, konu ile ilgili sektör temsilcileri ile birlikte kısa süre içinde bir çalışmayı müsteşarlığa sunacaklarını ifade etti.

Bakanlığın İstanbul’da yürüttüğü madencilik faaliyetleri kapsamında alınması gereken çevresel önlemlere değinen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk ise özel sektörden örnek çalışmalar yapmasını beklediklerini aktardı.

Heyette İSO Meclis Üyesi Turan Özyurt, İSO Meslek Komiteleri Üyesi İbrahim Hakkı Öztürk, Özyurt Kalker ve Maden İşletmeleri yetkilisi Yüksel Özyurt, Türkiye Hazır Beton Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Aslı Özbora Tarhan, Agrega Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Koruç, Agrega Üreticileri Birliği Genel Sekreteri Çağlar Tanın yer aldı.