İSO ile Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nün İmar Barışı Bilgilendirme Toplantıları Sürüyor

imar_barisi-toplantisi-01

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İstanbul Sanayi Odası (İSO) ve Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi işbirliğinde Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi yönetim binasında “İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi. Sanayicilerin yoğun bir katılım gösterdiği toplantının açılış konuşmasını İSO Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Keleş ve Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keleşoğlu yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Sezai Köse imar barışı ile ilgili bir sunum yaparak katılımcılara detaylı bilgiler verdi. Köse sunumunda katılımcılara, imar barışından hangi yapıların yararlanabileceği, imar barışının sağlayacağı faydalar, imar barışı kapsamında verilen yapı kayıt belgesinin kullanım yerleri, yapı kayıt belgesi bedelinin nasıl hesaplanacağı, imar barışı müracaatlarının e-devlet sistemi üzerinden nasıl yapılacağı konularına açıklık getirdi. 82 kişinin katıldığı toplantının son bölümünde Köse, katılımcılardan gelen soruları cevapladı.