İstihdam Seferberliği Toplantıları PAGDER İşbirliğiyle Bağcılar’da Sürdü

  • Etkinlikler
pagder-bagcilar-toplanti-02

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO), İstihdam Seferberliği kapsamında hayata geçirdiği bilgilendirme toplantılar serisi, 16 Mart 2017 tarihinde, Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER) ve Kauçuk Derneği işbirliğiyle yapıldı. Sanayicilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda katılımcılar İstihdam Seferberliği ve devletin bu kapsamda sağladığı teşviklerle ilgili olarak geniş yelpazede bilgi sahibi oldu.

Holiday Inn Otel Bağcılar’da gerçekleşen toplantıda, İŞKUR Başakşehir Hizmet Merkezi Müdürü Köksal Tanış ve Başakşehir SGM Müdür Yardımcısı Hüseyin Güner tarafından, SGK ve İŞKUR kurumlarının faaliyetleri, hizmet çeşitleri, işverene sağlanan kolaylıklar ile ilgili bilgilerin yanı sıra, İstihdam Seferberliği kapsamında işverenlerin faydalanabilecekleri teşvikler de anlatıldı.

Toplantının sonunda ise PAGDER Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Benliler ve Kauçuk Derneği Genel Sekreteri Ganimet Genç tarafından, etkinlik kapsamında konuşma ve sunum gerçekleştiren panelistlere birer plaket takdim edildi. Etkinlik soru cevap bölümüyle son buldu.