Sanayi Kongresi Öncesinde Anadolu’daki Odalar ile Hazırlık Toplantıları Sonuçlandı

  • Etkinlikler
sanayi-kongresi-anadolu-toplanti-02

Bu yıl 8 Ekim’de Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan 13. Sanayi Kongresi’nin önemli bir ayağını oluşturan Anadolu’daki odalar ile yapılan hazırlık toplantıları tamamlandı. Toplantıların üçüncü etabı çerçevesinde Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Sivas Ticaret ve Sanayi Odası ve Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası’na (KATSO) ziyaretler gerçekleştirildi.

7 Eylül tarihinde İSO Danışmanı ve Kongre Program Komitesi Üyesi Zülfü Dicleli ve İSO Endüstriyel Strateji Şubesi Müdür Yardımcısı Hakan Çoban’dan oluşan İSO heyeti Gaziantep’e giderek GSO üyeleri ile bir araya geldi. Sanayi Kongresi’nde yapılacak Serbest Kürsü Çalıştaylarında tartışılacak “Nasıl Üretim?” başlığı konusunda, katılımcılar ile fikir alışverişi yapıldı.

11 Eylül tarihinde ise Sivas’a giden ve Zülfü Dicleli ve Hakan Çoban’dan oluşan heyet “Nasıl İşbirliği” başlığı ile ilgili fikirlerini paylaştı.

Sanayi Kongresi Öncesinde Anadolu’daki Odalar ile Hazırlık Toplantıları Sonuçlandı

15 Eylül tarihinde ise Kastamonu’ya geçen Zülfü Dicleli ve İSO Endüstriyel Strateji Şubesi Müdürü Burçin Değirmencioğlu ve KATSO yetkilileri ile “Nasıl Sürdürülebilirlik?” başlığını tartışma fırsatı buldu.

Böylece 8 Ekim’de gerçekleşecek Sanayi Kongresi’nde dört başlık altında yapılacak çalıştaylar için, katılımcı sanayi odaları ile bir araya gelinmiş oldu.

  • Nasıl Üretim?
    Aydın Sanayi Odası, Gaziantep Sanayi Odası, Kocaeli Sanayi Odası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası
  • Nasıl İnsan?
    Adana Sanayi Odası, Denizli Sanayi Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası
  • Nasıl İşbirliği?
    Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Konya Sanayi Odası, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası
  • Nasıl Sürdürülebilirlik?
    Ankara Sanayi Odası, Eskişehir Sanayi Odası, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası