Tekstil Sektörü İstişare Toplantısı İstanbul Sanayi Odası’nda Yapıldı

  • Etkinlikler
tekstil-sektor-toplantisi-01

İstanbul Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı İsmail Gülle ve Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Tepe’nin ev sahipliğinde, 9 Eylül 2014 tarihinde İSO Ana Hizmet Binası’nda tekstil sektörü istişare toplantısı gerçekleştirildi.

İstanbul Sanayi Odası Tekstil Meslek Komiteleri Başkanları ve Meclis Üyeleri ile tekstil sektörünün önde gelen sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerinin katıldığı toplantıda tekstilin kamuoyundaki algısının güçlendirilmesinden, istihdam ve çalışma hayatıyla ilgili sorunlara kadar sektörel birçok konuda görüş paylaşıldı.

Sultan TepeİSO Meclis Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle, toplantının açılışında yaptığı konuşmada sektördeki aktörlerin belli aralıklar ile bir araya gelmesinin tekstil sektörünün gücünü artırmasındaki önemine vurgu yaptı. İstanbul Sanayi Odası ve aynı zamanda İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Tepe ise sektör temsilcileri ile yapılan bu toplantılar neticesinde sinerji yaratacaklarına ve ortak akıl geliştireceklerine inandıklarını ifade etti.

Tekstil Sektörü İstişare Toplantısı İstanbul Sanayi Odası’nda Yapıldıİstanbul Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı İsmail Gülle ve Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Tepe’nin ev sahipliğini yaptığı toplantıya; İSO Meclis Üyeleri Kemal Karabel, Nurettin Çetinkaya, Ali Zafer Şişman, Osman Sait Günteki, Fikret Tanrıverdi, 7. Grup Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Adnan Öcalgiray, 11. Grup Meslek Komitesi Başkanı Yaşar Sertkaya, Konfeksiyon Yan Sanayiciler Derneği (KYSD) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ege, Örme Sanayicileri Derneği (ÖRSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Kurt, Türkiye Denim Sanayici ve İşadamları Derneği (DENİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Özbek, Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Kilitçioğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Levent Oğuz ve İSO Genel Sekreteri Melek Us katıldı.