TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Demokrasi Şehitleri İçin Toplanan Bağışı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Takdim Etti

tobb-cb-ziyaret-02

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve içinde İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan’ın da bulunduğu beraberlerindeki heyeti kabul etti.​

Kabulde, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TOBB tarafından demokrasi şehitleri için başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası kapsamında toplanan 53 milyon 872 bin liralık çeki Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takdim etti.

Kabule, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Kopuz, Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun da katıldı.