TOBB’un 71. Mali Genel Kurulu, Üyelerin Anıtkabir’i Ziyaretiyle Başladı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 71. Mali Genel Kurulu, Anıtkabir ziyareti ile başladı. İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan başkanlığındaki İSO heyetinin de yer aldığı TOBB heyeti, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Anıtkabir’e geldi.

Atatürk’ün mozolesine geçen TOBB heyeti adına TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu mozoleye çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve TOBB Genel Kurul Başkanı Ekrem Demirtaş ve bazı üyeler Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti. Hisarcıklıoğlu ve Demirtaş Anıtkabir defterini imzaladı.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde yapılacak 71. Mali Genel Kurulu’na İSO Heyeti İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan başkanlığındaki kalabalık bir heyetle katılıyor.