04.12.2013 4. Grup Meslek Komitesi, Öğütülmüş Tahıl ve Unlu Mamuller Üretiminde Kullanılan Hammaddelere Ait Genel Mahiyetli (Sektörel) Fire Oranları Hakkında Çalışma Talebi

Meslek Komitesi Kararı ile sektörel fire oranları belirlenmiş ve kapasite kriterleri bazında uygulanabilmesi için 2014 yılı Ekim ayında TOBB’a bildirilmiştir.

06.11.2013 Sektörün Ana Hammaddesi Olan Un Fiyatlarında Yaşanan Artış

4. Grup Unlu Mamuller Sanayii Meslek Komitesi ve İstanbul Ticaret Odası 12. Grup Ekmek, Un ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi üyelerinin katılımı ile 13 Kasım 2013 tarihinde Odamız mekânında bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda, iki oda temsilcilerinin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Dr. M. Mehdi Eker’e ortak bir ziyaret gerçekleştirilmesi konusunda mutabakata varılmış, gerekli randevunun alınması için Odamız girişimde bulunmuştur.

21.08.2013 İSO ve İTO’daki Unlu Mamuller Sanayii Meslek Gruplarına Kayıtlı 2100 Adet Fırıncının “Unlu Mamuller”in Fiyat Oluşumu ve Tayininde Söz Hakkına Sahip Olması

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Mehdi Eker'e 3 Aralık 2013 tarihinde Odamızca yapılan ziyaret sırasında verilen raporda konuya yer verilmiştir.

03.07.2013 Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Organizasyonu ile Antalya’da 29 Haziran 2013 Tarihinde İlki Gerçekleştirilen “Ekmek ve Unlu Mamuller Sektör” Toplantısına 4.Grup Meslek Komitesinden Meclis Üyemiz Sayın Erol Çetin’in Katılımı

Söz konusu toplantıya 4.Grup Meclis Üyesi Sayın Erol Çetin iştirak etmiştir.