Büyük Endüstriyel Kazaların Önlenmesi ve Etkilerinin Azaltılması Hakkında Yönetmelik (SEVESO III Direktifi) Eğitimi

AFAD’ın Afete Hazır İş Yeri kampanyası dahilinde başlatmış olduğu “Büyük Endüstriyel Kazaların Önlenmesi ve Etkilerinin Azaltılması Hakkında Yönetmelik (SEVESO III Direktifi)” kapsamındaki eğitimlerin ikincisi İstanbul’da Odamız desteğiyle 15-30 Aralık 2014 tarihlerinde Odakule’de gerçekleştirilecektir.

T.C. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) Afete Hazır İş Yeri kampanyası dahilinde başlatmış olduğu “Büyük Endüstriyel Kazaların Önlenmesi ve Etkilerinin Azaltılması Hakkında Yönetmelik (SEVESO III Direktifi)” kapsamındaki eğitimlerin ikincisi İstanbul’da Odamız desteğiyle 15-30 Aralık 2014 tarihlerinde (eğitim süresi 12 gündür) Odakule’de gerçekleştirilecektir.

Türkiye çapında yaklaşık 700 büyük endüstri tesisine ulaşmayı hedefleyen bu eğitimler yurt içinden ve yurt dışından gelen uzmanlar tarafından verilecek olup, eğitimlerin kişi başı gerçek bedeli olan 8.000 Dolar T.C. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından Halkbank sponsorluğunda karşılanmakta ve kişi başı 400 TL’ye (diğer giderler için) gerçekleştirilmektedir.

12 gün sürecek olan bu teknik ve istisnai eğitimin programını indirmek için lütfen tıklayınız. Eğitime ilişkin tanıtım filmini izlemek için lütfen tıklayınız.

Kontenjanın sınırlı olduğu eğitim sonunda katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Eğitim ile ilgili detaylar aşağıda yer almaktadır.

Eğitim katılım bedeli ve kayıt koşulları

Eğitime katılım bedeli kişi başı 400 TL’dir. (Eğitim bedeli AFAD tarafından Halkbank sponsorluğunda karşılanacak olup, bu bedel öğle yemeği ve ikram giderleri için harcanacaktır)

Eğitime katılmak isteyenlerin, katılım bedelini eğitim tarihinden önce aşağıda belirtilen banka hesabına yatırıp, dekontu ve katılımcı bilgilerini (Ad-Soyad, Firma İsmi, Tel ve E-posta) eksiksiz bir şekilde dilruba.kirmaci@brandway.com.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Eğitim Tarihleri

15-20 Aralık 2014 (6 gün) + 22-23 Aralık 2014 (2 gün) + 25-26 Aralık 2014 (2 gün) + 29-30 Aralık 2014 (2 gün) = Toplam 12 gün, 09:30 -17.00 saatleri arası.

Eğitim Yeri

Odakule Binası (İstiklal Cad. No:142 Beyoğlu – İstanbul)

Ödemenin yapılacağı banka hesap bilgileri

BVV Yönetim Danışmanlığı Ltd. Şti.
Halkbank Kavaklıdere/Ankara Şubesi, Şube Kodu: 0197, Hesap No: 10260434
IBAN NO: TR50 0001 2009 1970 0010 2604 34