2015 Yılı İlkbahar Birinci Dönem Malzeme Alımı HK.

Sayın Üyemiz,

PANKOBİRLİK Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği tarafından 2015 yılı İlkbahar Birinci Dönem Malzeme alımı yapılacaktır. İlgili malzemelere ait şartname bedelleri, her malzeme için ayrı ayrı hesaplanarak banka hesap numaralarına yatırılıp, dekont sureti teklif mektubuna eklenecektir. Dekont sureti bulunmayan teklifler dikkate alınmayacaktır. Firmalar teklif verirken, sevk öncesi ödemeli, peşin (7 gün), 30 gün, 60 gün, 90 gün ve 120 gün ödeme opsiyonuna göre ayrı ayrı fiyat teklifi vereceklerdir. Teklifler kapalı zarf ile gönderilecektir. Zarfların üzerine mutlak suretle “2015 Yılı İlkbahar 1. Dönem Malzeme İhalesi Fiyat Teklifidir” ibaresi yazılacaktır.

Detaylı bilgiye www.pankobirlik.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

TEKLİFİN PANKOBİRLİK’DE BULUNDURULACAĞI TARİH:
09.12.2014 Salı Saat 17.00

*Şartname bedeli her malzeme için KDV dahil 250- TL.’dir.

Bilgilerinize sunulur.