5. Boğaziçi Zirvesi

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'ndan (DEİK) alınan bir yazıda; Kuveyt Prensesi Shaikha Farihah Al Ahmad AL Jaber Al Sabah'ın onur konuğu olarak katılacağı "5. Boğaziçi Zirvesi”nin 10-12 Aralık 2014 tarihlerinde Uluslararası İşbirliği Platformu (UİP) tarafından Bosphorus Four Seasons Otel'de gerçekleştirileceği bildirilmekte olup, söz konusu Zirve'de "Odak Ülke Katar'a Yatırımda Global Avantajlar” ve "Yeni Pazar İran” başlıklı panellerin de gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Bu çerçevede, bahse konu "5. Boğaziçi Zirvesi”ne katılmak isteyen firmaların ekte yer alan katılım formu aracılığı ile katılımlarını info@uipistanbul.org adresine iletmeleri gerektiği, ayrıca, Birliğimiz Üyesi firmalara (DEİK Kurucu Kuruluş üyelerine) katılım ücreti üzerinden %30 indirim uygulandığı ifade edilmektedir.