Arjantin İşadamları Heyeti (8-11 Haziran 2015)

Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonu ve THY işbirliği ile 8-11 Haziran 2015 tarihleri arasında Arjantin’e yönelik işadamları heyeti düzenlenecek olup, başkent Buenos Aires şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda, iş gezilerinin yanısıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir.

Pazar payımızın arttırılması ve Arjantin’e yönelik yeni iş imkanlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek olan söz konusu heyete: Otomotiv (oto yan sanayi, otomobil lastiği, kara taşıtlarının aksam ve parçaları, traktörler), Makine ve Aksamları (takım tezgahları, ağır iş makinelerinin aksam ve parçaları, metalleri şekillendirme ve kesme makineleri, kümes hayvancılığına mahsus makineler, ısı pompaları), Demir-Çelik (demir/alaşımsız çelikten profiller, yassı ürünler, halat ve kablolar), Beyaz Eşya (buzdolabı ve soğutucular, klimalar, çamaşır makineleri, kurutma makineleri), Elektrikli Makineler ve Kablolar, Plastik (PVC borular ve bağlantı parçaları, plaka, levha, film), Tekstil (elyaf, iplik), Doğal Taşlar (işlenmiş mermer), Tarım ve Gıda Ürünleri (kuru kayısı, kuru incir, fındık, baharat, konserve meyve ve sebze, tütün ve tütün mamulleri, şekerli ve çikolatalı mamuller, maya) sektörlerinde faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmaların katılımlarında fayda görülmektedir.

Bu çerçevede, azami 30 katılımcıdan oluşacak olan bahse konu heyete katılmak isteyen firmaların http://goo.gl/Z5yWWn adresindeki başvuru formunu eksiksiz doldurarak, en geç 30 Nisan 2015 Perşembe günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunmaları; organizasyon kapsamındaki uçak bileti, konaklama, toplantı ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen firmaların, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Vakıfbank Şirinevler Şubesi (Şube kodu: 282), (Iban No : TR63 0001 5001 5804 8000 9986 04) Dolar hesabına 1.700.- ABD Doları avans (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) ödemesi yapmaları ve ilgili banka dekontunu volkanincekara@tim.org.tr e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.