Belçika Flaman Bölgesinden Firmalarla İkili Görüşmeler İstanbul

Odamıza Belçika Büyükelçiliği tarafından iletilen yazı ile 9 Aralık 2014 Salı günü, 11.00 – 17.00 saatleri arasında Flaman Yatırım ve Ticaret Ofisi organizasyonunda İstanbul Martı Otel’de gerçekleştirilecek olan etkinlikte firmalar arası ikili görüşmeler organize edileceği öğrenilmiştir.

Enerji, eğlence, pazarlama, oto bakım, mobilya, makine, yazılım, endüstriyel üretim ve hukuk sektörlerinde faaliyet gösteren, Belçika’nın Flaman Bölgesi’nin önde gelen firmalarıyla ikili görüşme fırsatı sunacak söz konusu etkinliğe katılım için son kayıt tarihi 8 Aralık 2014 Pazartesi günüdür. İkili görüşmelerde yer alan firma listesi ve etkinliğe katılım formu aşağıda yer almaktadır. Etkinliğe ilişkin detaylı bilgi için ve katılım için Konsolosluğa (Tel: 0 212 709 88 07, e-posta: istanbul@fitagency.com) ulaşmanız rica olunur.

Saygılarımızla,

Avrupa Birliği ve Dış Ekonomik İlişkiler Şubesi