Güney Kore Ticaret Heyeti 25 - 27 Şubat 2015

Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat ZEYBEKCİ’nin başkanlığında, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonu ve Uludağ İhracatçı birlikleri (UİB) işbirliği ile 25-27 Şubat 2015 tarihleri arasında Güney Kore’ye yönelik olarak bir “Ticaret Heyeti Programı” düzenlenecektir.

Söz konusu Ticaret Heyeti Programı kapsamında, iki ülke arasında müzekereleri tamamlanan Serbest Ticaret Anlaşmasının (STA) imza töreninin yanı sıra Türkiye ve Güney Kore’den üst düzey yetkililer ve işadamlarının katılımıyla düzenlenecek iş forumu ve networking toplantıları gerçekleştirilecektir. Bu çerçevede, özellikle su ürünleri, sert kabuklu meyveler, un, zeytinyağı, bitkisel yağlar, şekerli ve çikolatalı mamuller, makarna, işlenmiş meyve ve sebze, endüstriyel bitkiler, petrol ürünleri, ilaç, deri, tıbbi cihaz, hazır giyim ve otomotiv yan sanayi, sektörleri başta olmak üzere uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden gerek Güney Kore pazarına girmek isteyen gerekse pazar paylarını daha da arttırmayı amaçlayan firmalar bahse konu heyete iştirak edebilecektir.

Sınırlı sayıda katılımın kabul edileceği söz konusu heyete katılmak isteyen ihracatçılarımızın ve iş adamlarımızın http://goo.gl/WkCC6u adresindeki Başvuru Formunu eksiksiz doldurarak, en geç 16 Şubat 2015 Pazartesi günü mesai bitimine kadar başvuru yapmaları, Uludağ İhracatçı Birlikleri, Vakıflar Bankası Organize Sanayi Şubesindeki (Şube kodu:398) 00158048000352035 no’lu DOLAR hesabına (Iban No: TR45 0001 5001 5804 8000 3520 35) , açıklama kısmına “Güney Kore Ticaret Heyeti Katılım Payı” ve katılımcının adını yazdırarak 2.500.-USD tutarındaki avansı (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) yatırmaları ve ilgili banka dekontunu Birliğin 0224-2191099 no’lu faksına veya ozturka@uib.org.tr e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.