Houston Sektörel Ticaret Heyeti

4-7 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan "OTC 2015 Houston Offshore Technology Conference” Fuarı ile eş zamanlı olarak Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği organizasyonunda, 3-7 Mayıs 2015 tarihleri arasında Houston / Amerika Birleşik Devletleri'ne yönelik Sektörel Ticaret Heyeti organize edilmesi planlanmaktadır.

İlgili sektörde faaliyet gösteren firmaların A.B.D'de tanıtılması amacıyla düzenlenecek söz konusu Ticaret Heyeti Programı kapsamında, Türk - Amerikalı ve yabancı işadamları arasında ikili iş görüşmeleri yapılması, ilgili kurum ve kuruluşların (odalar, dernekler) ziyaret edilmesi planlanmaktadır.

Bu çerçevede, Houston Sektörel Ticaret Heyeti Programının, gerek ABD pazarına girmek isteyen ve gerek Uluslararası alıcılar ile bir araya gelmeyi amaçlayan firmalar için önemli bir fırsat oluşturacağı mülahaza edilmektedir.

Söz konusu Ticaret heyeti programı katılım payı Tek Kişi / 5900 USD; aynı firmadan ikinci kişi 5000 USD olup; katılım payına; İstanbul - Houston - İstanbul ekonomi sınıfı uçak bileti, 5 yıldızlı Otel'de 4 gece konaklama (oda + kahvaltı), Öğle ve Akşam yemekleri, alan vergisi, firmalarla ikili iş görüşmeleri, tercümanlık hizmetleri, Houston havaalanı-otel-havaalanı transferleri, katılım kitapçığında yer alma, her türlü tanıtım, ilan, basılı malzemeler ve ikili iş görüşmeleri için gerekli olan bütün hizmetler dâhil, oteldeki ekstra oda harcamaları ve diğer ekstra harcamalar hariç olacaktır. Ayrıca organizasyona İstanbul dışından katılacak üyelerimizin iç hat uçuşları ve yurt dışı çıkış harç bedelleri kendileri tarafından karşılanacaktır.

Söz konusu ticaret heyetine katılmak isteyen üyelerimizin en geç 18 Aralık 2014 Perşembe günü mesai bitimine kadar Birliğin hesabına katılım ücretini yatırmaları ,dekontla birlikte İstanbul İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliği'nin 0212 454 05 01-02 numaralı fakslarına veya fuar@iib.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Banka Bilgileri

Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Dolar Hesabı