İSO Deri ve Deri Ürünleri İmalatı Sanayi Sektör Raporu Tanıtım Toplantısı

İSO 12. ve 44. Grup Meslek Komiteleri’nin katkı ve katılımlarıyla hazırlanan Deri ve Deri Ürünleri İmalatı Sanayi Sektör Raporu, 8 Nisan 2015 Çarşamba günü, saat 09.30’da İSO Odakule 1. Kat Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenecek bir tanıtım toplantısıyla kamuoyuna açıklanacaktır.

İstanbul Sanayi Odası, imalat sanayi sektörlerimizin rekabet gücünün geliştirilmesine katkıda bulunmak, ülkemizin sektörel strateji üretme kapasitesinin geliştirilmesini ve kurumsal işbirliklerinin pekiştirilmesini sağlamak amacıyla sektör raporu çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu çerçevede hazırladığımız Deri ve Deri Ürünleri İmalatı Sanayi Sektör Raporu, 12. Grup Deri ve Deri Mamulleri Sanayii ve 44. Grup Ayakkabı ve Yan Sanayii Meslek Komiteleri üyelerimizin yanı sıra ilgili sektörel sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin ve sektör uzmanlarının katkı ve katılımlarıyla sonuçlandırılmıştır.

Söz konusu rapor, 8 Nisan 2015 Çarşamba günü, saat 09.30’da İSO Odakule 1. Kat Meclis Toplantı Salonu’nda ilgili Meslek Komitesi üyelerinin yanı sıra kamu kurumlarından, sektörel dernek ve kuruluşlardan temsilcilerin, akademisyenlerin ve sektörde faaliyet gösteren üye firmaların davetli oldukları bir tanıtım toplantısıyla kamuoyuna açıklanacaktır. Toplantıda, raporun tanıtımının ardından Deri ve Deri Ürünleri İmalatı Sanayi sektörünün dünyada ve ülkemizde geleceğine ilişkin bir panel gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi ve katılım teyitleriniz için: Odamızın https://www.iso.org.tr/seminer adresinde yer alan “Deri ve Deri Ürünleri İmalatı Sanayi Sektör Raporu Tanıtım Toplantısı” seçilerek kayıt yaptırılması veya İlhan Uz (İSO Ekonomik Araştırmalar Şubesi Uzman Yardımcısı, Tel. (212) 252 29 00 / 184, iuz@iso.org.tr) ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

Toplantı programı aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.

Program (Taslak)

Kayıt

Açılış Konuşması
Sultan Tepe, İSO Yönetim Kurulu Üyesi