İSO Kimyasallar ve Kimyasal Ürünler İmalatı Sanayi Sektör Raporu Tanıtım Toplantısı (9 Nisan 2015)

İSO 17., 18. ve 19. Grup Meslek Komitelerinin katkı ve katılımlarıyla hazırlanan Kimyasallar ve Kimyasal Ürünler İmalatı Sanayi Sektör Raporu, 9 Nisan 2015 Perşembe günü, saat 09.30’da İSO Odakule 1. Kat Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenecek bir tanıtım toplantısıyla kamuoyuna açıklanacaktır.

İstanbul Sanayi Odası, imalat sanayi sektörlerimizin rekabet gücünün geliştirilmesine katkıda bulunmak, ülkemizin sektörel strateji üretme kapasitesinin geliştirilmesini ve kurumsal işbirliklerinin pekiştirilmesini sağlamak amacıyla sektör raporu çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu çerçevede hazırladığımız Kimyasallar ve Kimyasal Ürünler İmalatı Sanayi Sektör Raporu, 17. Grup Temel Kimya Sanayii, 18. Grup Boya, Vernik, Reçine ve Çeşitli Kimya Sanayii ve 19. Grup Sabun, Deterjan, Kozmetik ve Esans Sanayii Meslek Komiteleri üyelerimizin yanı sıra ilgili sektörel sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin ve sektör uzmanlarının katkı ve katılımlarıyla sonuçlandırılmıştır.

Söz konusu rapor, 9 Nisan 2015 Perşembe günü, saat 09.30’da İSO Odakule 1. Kat Meclis Toplantı Salonu’nda ilgili Meslek Komitesi üyelerinin yanı sıra kamu kurumlarından, sektörel dernek ve kuruluşlardan temsilcilerin, akademisyenlerin ve sektörde faaliyet gösteren üye firmaların davetli oldukları bir tanıtım toplantısıyla kamuoyuna açıklanacaktır. Toplantıda, raporun tanıtımının ardından Kimyasallar ve Kimyasal Ürünler İmalatı Sanayi sektörünün dünyada ve ülkemizde geleceğine ilişkin bir panel gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi ve katılım teyitleriniz için: Odamızın https://www.iso.org.tr/semine adresinde yer alan “Kimyasallar ve Kimyasal Ürünler İmalatı Sanayi Sektör Raporu Tanıtım Toplantısı” seçilerek kayıt yaptırılması veya İlhan Uz (İSO Ekonomik Araştırmalar Şubesi Uzman Yardımcısı, Tel. (212) 252 29 00 / 184, iuz@iso.org.tr) ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

Toplantı programı aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.

Program (Taslak)

09.30 - 10.00

Kayıt

10.00 - 10.10

Açılış Konuşması
Nahit Kemalbay, İSO Yönetim Kurulu Üyesi

10.10 - 10.30

Kimyasallar ve Kimyasal Ürünler İmalatı Sektör Raporu Tanıtımı
Can Fuat Gürlesel, İSO Danışmanı

10.30 - 12.30

Panel: Dünyada ve Türkiye’de Kimyasallar ve Kimyasal Ürünler Sektörünün Geleceği (Moderatör: Can Fuat Gürlesel, İSO Danışmanı)

Panelistler:
Haluk Erceber, İSO 17. Grup Temel Kimya Sanayii Meslek Komitesi Başkanı
Adil Pelister, İSO 18. Grup Boya, Vernik, Reçine ve Çeşitli Kimya Sanayii Meslek Komitesi Üyesi
Sevda Arıkan, İSO 19. Grup Sabun, Deterjan, Kozmetik ve Esans Sanayii Meslek Komitesi Bşk.
Timur Erk, Türkiye Kimya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
Ahmet Faik Bitlis, Boya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
Orhan Çetinkaya, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sanayi Genel Müdürlüğü, Kimya Sanayi Şube Müdürü

12.30 - 13.00