İSO Mobilya İmalatı Sanayi Sektör Raporu Tanıtım Toplantısı

İSO 39. ve 40. Grup Meslek Komitelerinin katkı ve katılımlarıyla hazırlanan Mobilya İmalatı Sanayi Sektör Raporu, 1 Nisan 2015 Çarşamba günü, saat 09.30’da İSO Odakule 1. Kat Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenecek bir tanıtım toplantısıyla kamuoyuna açıklanacaktır.

İstanbul Sanayi Odası, imalat sanayi sektörlerimizin rekabet gücünün geliştirilmesine katkıda bulunmak, ülkemizin sektörel strateji üretme kapasitesinin geliştirilmesini ve kurumsal işbirliklerinin pekiştirilmesini sağlamak amacıyla sektör raporu çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu çerçevede hazırladığımız Mobilya İmalatı Sanayi Sektör Raporu, 39. Grup Ofis Mobilyaları Sanayii ve 40. Grup Ahşap Mobilya Sanayii Meslek Komiteleri üyelerimizin yanı sıra ilgili sektörel sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin ve sektör uzmanlarının katkı ve katılımlarıyla sonuçlandırılmıştır.

Söz konusu rapor, 1 Nisan 2015 Çarşamba günü, saat 09.30’da İSO Odakule 1. Kat Meclis Toplantı Salonu’nda ilgili Meslek Komitesi üyelerimizin yanı sıra kamu kurumlarından, sektörel dernek ve kuruluşlardan temsilcilerin, akademisyenlerin ve sektörde faaliyet gösteren üye firmaların davetli oldukları bir tanıtım toplantısıyla kamuoyuna açıklanacaktır. Toplantıda, raporun tanıtımının ardından Mobilya İmalatı Sanayi sektörünün dünyada ve ülkemizde geleceğine ilişkin bir panel gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi ve katılım teyitleriniz için: Odamızın https://www.iso.org.tr/seminer adresinde yer alan “Mobilya İmalatı Sanayi Sektör Raporu Tanıtım Toplantısı” seçilerek kayıt yaptırılması veya İlhan Uz (İSO Ekonomik Araştırmalar Şubesi Uzman Yardımcısı, Tel. (212) 252 29 00 / 184, iuz@iso.org.tr) ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

Program

09.30 - 10.00

Kayıt

10.00 - 10.10