İstanbul Ticaret Odası – Guangdong Yapı ve Dekorasyon Malzemeleri Derneği Heyeti ile İkili Görüşmeler

İstanbul Ticaret Odası, 16 Ağustos 2018 Perşembe günü, İTO Merkez Bina 5.kat fuaye alanında 15:00-17:00 saatleri arasında "Guangdong Yapı ve Dekorasyon Malzemeleri Derneği Heyeti İle İkili Görüşmeler Etkinliği" düzenleyecektir.

Ekli listede isimleri yer alan ve “yapı malzemeleri, dekorasyon, seramik, mobilya, boya, elektrik” sektöründe faaliyet gösteren heyet üyeleri ile gerçekleştirilecek ikili görüşmeler etkinliği sırasında tercüme hizmeti sağlanacağı bildirilmiştir.

Etkinliğe katılım ücretsiz olup, iştirak etmek isteyen üyelerimizin en geç 15 Ağustos 2018 mesai saati bitimine kadar aşağıdaki bilgilerin doldurulup; onur.bayramoglu@ito.org.tr adresine göndermesi hususu bilgilerinize sunulur.

Katılımcı Firma Adı:
Katılımcı Adı ve Soyadı: