Nart Risk Management Forum – 2018

NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. tarafından bu sene 13.sü düzenlenen NART Risk Management Forum, 10 Eylül 2018 Pazartesi günü, saat 13:00-18:00 arası Hilton Istanbul Bosphorus Otel’de gerçekleştirilecektir.

“İlaç ve Kimya Sektörü Risklerinin Yönetimi” konusunun tartışılacağı NART Risk Management Forum toplantısına, İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası (İEİS), Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği (AİFD), Türkiye İlaç Sanayi Derneği (TİSD), İlaç Eczacılık Sağlık Bilim ve Teknolojileri Vakfı (İVEK), Eczacılık ve İlaç Derneği (EİD), Türkiye Kimya , Petrol, Lastik ve Plastik Sanayii İşverenleri Sendikası ( KİPLAS) , Türkiye Kimya Sanayicileri Derneği (TKSD), Ecza Depocuları Derneği (EDD), T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı, T.C. Sağlık Bakanlığı, Alman -Türk Sanayi ve Ticaret Odası (AHK), Türk-Fransız Ticaret Derneği, Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği (TUSİAD), İstanbul Sanayi Odası (ISO), Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği (TSB), Türkiye Bankalar Birliği, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği(TSPB), Türkiye Genç İşadamları Derneği (TUGİAD), Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği (GYİAD), Risk Yönetim Şirketleri ve Sigorta Sektörü’ nün Temsilcileri, bu sektörlere hizmet veren tüm kuruluşlar katılacaklardır.

Yerel ve global dünyada ilaç ve kimya sektörü yatırımlarının artmasına paralel olarak risklerden korunmaya veya azaltmaya yönelik risk yönetimi konusu ile ilgilenen girişim, sınai, hizmet dünyasının oyuncuları ile sigorta sektörünün değişen pazar koşullarına nasıl uyum sağlamaları gerektiğini gösteren paneller, sunumlar, dünyanın ve Türkiye’nin lider yatırımcıları ve uzmanları tarafından katılımcılara aktarılacaktır.

Oturum boyunca İngilizce – Türkçe ve Türkçe – İngilizce simültane tercüme yapılacaktır.

Bu organizasyona erken kayıt için lütfen Tıklayınız!

NART Risk Management Forum 2018, İstanbul Sanayi Odası Üyelerine ücretsizdir.

Kontak Bilgisi

İsim: Sn. Beti Nurol / Sn. Esra Dilek