Romanya-Köstence İşadamları Heyeti (31 Mart-3 Nisan 2015) Romanya

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden (TOBB) Odamıza gelen bir yazıda, Türk Hava Yolları ile yapılan protokol çerçevesinde, Karadeniz kıyısının en büyük liman kenti Romanya/Köstence'ye azami 25 iş adamımız ile birlikte 31 Mart-03 Nisan 2015 tarihleri arasında iş adamları heyeti gerçekleştirilecektir.

İş adamları heyetine; Otomotiv ve Aksamları, Demir-Çelik, Tekstil ve Hazır Giyim, Narenciye (Taze/Kuru), Elektrik-Elektronik, Beyaz Eşya, Gıda (Unlu Mamuller, İşlenmiş Gıda), Tarım Makineleri, Tarım Ürünleri, Plastik ve Kimyevi Mamuller sektörlerinde faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmaların katılımlarında fayda görülmektedir. Diğer sektörlerden de başvurular kabul edilecektir. Katılımların geçerli ve çoklu girişli Schengen vizesi olması, Schengen vizesi olmayanların ayrı olarak Romanya vizesi almaları gerekmektedir.

Bu çerçevede heyete katılmak isteyen firmaların www.tim.org.tr'de yer alan başvuru formunu (http://goo.gl/KLcNs9) eksiksiz doldurarak elektronik ortamda, en geç 13 Mart 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar başvuru yapmaları, organizasyon kapsamındaki uçak bileti, konaklama, ikili görüşmeler ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen firmalarımızın, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Vakıfbank Şirinevler Şubesi (IBAN No: TR 93 0001 5001 5804 8000 9634 35), Swift Kodu: TVBATR2A Avro hesabı'na 450,-Avro avans (katılımcının iptaletmesi durumunda iadesiz) ödeme yapmaları ve ilgili banka dekontunu melikeemiroglu@tim.org.tr ve bestecoskuner@tim.org.tr e-posta adreslerine iletmeleri gerekmektedir.