Rusya İhracat Merkezi Türkiye Temsilciliği Hakkında

Rusya Federasyonu Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Mümessilliği’nden alınan yazıya istinaden, Rusya İhracat Merkezi Türkiye Temsilciliği’nin açıldığı bildirilmiştir.

Yazıda; Rusya İhracat Merkezinin, ilgili Bakanlıklar ve departmanlar, sanayi ve iş örgütleri ile işbirliğinde bulunarak Rusya’daki ihracat ve ticaret koşullarının iyileştirmesine ve dış ticarette bulunan ticari engellerin kaldırılmasına yönelik çalışmaları sürdürülen “Tek Pencere Sistemi” olup, ihracatın her aşamasında geniş finansal ve finans dışı destek seçenekleri sunmakta olduğu belirtilmiştir. Ayrıca Rus iç piyasasının ihtiyaç duyduğu ithal ürünlerin tedariki konusunda da destek verileceği bildirilmiş olup detaylı sunuma ekten ulaşılacağı hususunu bilgilerinize sunarız.

Rusya İhracat Merkezi İletişim Bilgileri:

Adres: Asker Ocağı Caddesi No: 6, Ofis No: 1604, Elmadağ / Şişli 34367 (Süzer Plaza)

Tel:0 (212) 244 35 87

E-posta: Türkiye@exportcenter.ru