SGK Başkanlığı-İSO İşbirliğinde “6552 Sayılı Torba Kanun, Getirdiği Değişiklikler ve İşyeri Uygulamalarına Yansımaları” Bilgilendirme Toplantısı

SGK Başkanlığı-İSO İşbirliğinde, İSO Üyelerine yönelik olarak düzenlenen “6552 Sayılı Torba Kanun, Getirdiği Değişiklikler ve İşyeri Uygulamalarına Yansımaları” konulu Bilgilendirme Toplantısı, 10 Kasım 2014 tarihinde, Odakule’de gerçekleştirildi. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Sigorta Primleri Genel Müdürü Ahmet Açıkgöz, İstanbul SGK İstanbul İl Müdürü Murat Göktaş ve İl Müdür Yardımcısı Murat Özdamar’ın katıldığı toplantıda, prim borçlarının yeniden yapılandırılması başta olmak üzere, Torba Yasanın sosyal güvenlik alanında getirdiği değişiklik ve düzenlemeler hakkında bilgilendirme yapıldı ve işyeri uygulamalarını yansımaları ele alındı.

Toplantıda, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Sigorta Primleri Genel Müdürü Sayın Ahmet Açıkgöz tarafından yapılan sunuma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Sunuma ulaşmak için tıklayınız. Attach