TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ve İl Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İcra Komitesi Seçimleri

TOBB İKGK

İstanbul Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerine ilişkin bilgiler aşağıda sunulmuştur.

ODA/BORSA: İSTANBUL SANAYİ ODASI
SEÇİM TARİHİ: 19.10.2023
SEÇİM SAATİ: 10:00 - 17:00
SEÇİM YERİ: İSTANBUL SANAYİ ODASI
SEÇMEN SAYISI: 115
SEÇİLECEK İCRA KOMİTESİ ÜYE SAYISI: 3
KOORDİNATÖR ODA/BORSA: İSTANBUL TİCARET ODASI

Seçmen listesi için tıklayınız.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esaslar için tıklayınız.

TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeliği adaylık başvuruları 11 Ekim – 17 Ekim 2023 tarihleri arasında bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte İstanbul Sanayi Odasına yapılacaktır.

İcra Komitesine aday olabilme şartlarını taşıyan üyelere ilişkin liste, 18 Ekim 2023 Çarşamba günü mesai başlangıç saatinden itibaren İSO hizmet binasında bulunan ilan yerlerine asılmak ve/veya internet sitesinde yayımlanmak suretiyle duyurulacaktır.

TOBB İGGK

İstanbul Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerine ilişkin bilgiler aşağıda sunulmuştur.

ODA/BORSA: İSTANBUL SANAYİ ODASI
SEÇİM TARİHİ: 19.10.2023
SEÇİM SAATİ: 10:00 - 17:00
SEÇİM YERİ: İSTANBUL SANAYİ ODASI
SEÇMEN SAYISI: 98
SEÇİLECEK İCRA KOMİTESİ ÜYE SAYISI: 6
KOORDİNATÖR ODA/BORSA: İSTANBUL SANAYİ ODASI

Seçmen listesi için tıklayınız.

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esaslar için tıklayınız.

TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeliği adaylık başvuruları 11 Ekim – 17 Ekim 2023 tarihleri arasında bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte İstanbul Sanayi Odasına yapılacaktır.