Türkiye-Rusya Çalışma Toplantısı

Rusya Federasyonu'nun St. Petersburg şehrinde TOBB Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKOĞLU'nun katılımıyla, 18 Haziran 2015 Perşembe günü 12:30-13:45 saatleri arasında bir Türkiye-Rusya Çalışma Toplantısı'nın düzenleneceği,

• Toplantıda Türkiye ile Rusya Federasyonu arasındaki ticaret ve yatırım ilişkilerinin mevcut durumu ile yeni işbirliği olanaklarının görüşüleceği, katılımcıların uçak ve otel rezervasyonlarının kendileri tarafından yapılmasının beklendiği söz konusu toplantıya katılmak isteyen firma temsilcilerinin ekte yer alan katılım formunu doldurarak en geç 15 Haziran 2015 tarihine kadar Birliklerine bildirilmesi istenmektedir.

Bu itibarla, 18 Haziran 2015 Perşembe günü 12:30-13:45 saatleri arasında düzenlenecek Türkiye-Rusya Çalışma Toplantısı'na katılmak isteyen üyelerimizin en geç 15 Haziran 2015 Pazartesi günü mesai bitimine kadar kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr e-posta adresine bilgi vermeleri hususunda bilgi ve gereğini arz ve rica ederiz.