AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak İstanbul Sanayi Odası Yönetimi’ni Ziyaret Etti

akp-il-baskani-01

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak İstanbul Sanayi Odası (İSO) yönetimini ziyaret etti. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan tarafından ağırlanan Şenocak ve beraberindeki AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Uyumaz ile İstanbul’un güncel ekonomik konuları hakkında istişarede bulunuldu.

İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İrfan Özhamaratlı ile Sadık Ayhan Saruhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar’ın da bulunduğu ziyarette, tarih ve kültürel zenginliğiyle bir dünya mirası olan İstanbul’daki ekonomik faaliyetlerin nasıl daha katma değeri yüksek hale getirilebileceğine ilişkin fikir alışverişi yapıldı. Bu konuda kurumlar arası işbirliğinin daha da artırılması gerektiği konusunda fikir birliğine varıldı.