AK Parti’nin Ekonomiden Sorumlu Yöneticileri Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

ekonomi-sorumlu-ziyareti-02

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Mehmet Muş’un başkanlığındaki AK Parti heyeti, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı makamında ziyaret etti.

Ekonomi ve sanayideki gelişmelerin üzerinde durulduğu görüşmede, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Bahçıvan, sanayiye ilişkin sorunları ve çözüm önerilerini AK Parti heyetine iletme fırsatı buldu.

Ziyarette AK Parti heyetinde; İstanbul Milletvekili, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Mehmet Muş, Erzurum Milletvekili ve AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu ile Muğla Milletvekili ve AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Ali Boğa yer aldı. Toplantıya İSO Genel Sekreteri Melek Us da katıldı.