Bahçıvan, İTÜ Rektörü Mehmet Karaca ile Sanayiciler İçin Enerji Projelerini Görüştü

itu-bulusma-01

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ile makamında bir araya geldi.

Üniversite-sanayi iş birliğinin konuşulduğu görüşmede enerjinin sanayide verimlilik için ne kadar önemli olduğuna değinildi. Bunun için sanayiciye en büyük desteğin akademi çevrelerinden gelebileceği konuşuldu.

İSO Başkanı Bahçıvan ile İTÜ Rektörü Karaca, bu çerçevede sanayici ile akademiyi nasıl bir araya getirebileceklerini konuştu. Sanayicinin en önemli sorunlarından biri olan enerjiyi daha verimli kullanma noktasında İstanbullu sanayicilerle İTÜ arasında gerçekleştirilebilecek projeler üzerinde duruldu. Görüşmelerin sıklaştırılarak bu konuda realize olabilecek projeleri mutlaka hayata geçirmek gerektiği üzerinde görüş birliğine varıldı.