Beylikdüzü Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetimi, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
beysiad_manset_01

Beylikdüzü Sanayici ve İş Adamları Derneği (BEYSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, BEYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Şahin başkanlığındaki heyetle İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO genel merkez binasında gerçekleşen ziyarette, aynı zamanda Beylikdüzü bölgesi sanayicilerinden olan, İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Keleş de bulundu.

Türkiye’de ve dünyada yaşanan güncel ekonomik gelişmelerin görüşüldüğü ziyarette sanayinin güncel konu başlıkları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. BEYSİAD heyetinin dernek faaliyetleri ve bölgenin sanayi ile ekonomik yapısı hakkında bilgilendirmede bulunduğu görüşmede Beylikdüzü bölgesindeki sanayi ve iş dünyasıyla ilgili karşılaşılan sorunlar, çözüm önerileri ve iş birliği imkanları da ele alındı. Sanayi sektörünün gelişimine katkı bulunmak adına kurumlar arası iletişimin artırılması hususunda fikir birliğine varıldı.

BEYSİAD’ın nezaket ziyaretine şu isimler de katıldı: BEYSİAD Başkan Vekili İrfan Doyran, BEYSİAD Başkan Yardımcısı Dinçer Mumcu, BEYSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Ersin Şahin, İlyas Yılmaz, Hayrettin Poyraz, BEYSİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Yüksel Yalçın, BEYSİAD Derneği Müdürü Yeşim Kadıoğlu ve İSO Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Baltacı.