Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

beyoglu-belediye-baskani-ziyaret-02

İstanbul’un önemli ilçelerinden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO Genel Merkezi Odakule’de gerçekleşen ve bir nezaket ziyareti niteliğindeki görüşmede Belediye Başkanı Yıldız, Bahçıvan’ı ve İSO Yönetimini yeni çalışma dönem için tebrik etti ve başarı dileklerinde bulundu.

Türkiye’de ve dünyada yaşanan güncel ekonomik gelişmeler hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, İSO’nun Genel Merkezi Odakule'nin de bulunduğu Beyoğlu ekonomisine dinamizm kazandıracak ekonomik ve sosyal sorumluluk projelerinin geliştirilmesi konusunda fikir alışverişi yapıldı. Bölgeyi ekonomik, sosyal açıdan daha da iyileştirme ve zenginleştirme noktasında Beyoğlu Belediyesi ve İSO’nun iş birliği yapabileceği alanlar ve konular üzerinde duruldu. Görüşmede kurumlar arası iletişimin güçlendirilmesi gereğine vurgu yapıldı.