Beyoğlu Kaymakamı Ünlü ve Üsküdar Kaymakamı Demiryürek İSO Başkanı Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

beyoglu-uskudar-kaymakam-ziyaret-01

Beyoğlu Kaymakamı Savaş Ünlü ile Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, birlikte İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. Odakule’deki ziyarette İstanbul’un merkezinde yer alan iki önemli ilçenin Kaymakamları ile güncel ve bölgesel konular hakkında görüşüldü. İstanbul’un tarihi ve kültürel zenginliklerinin en yoğun olduğu iki ilçenin kaymakamı ile bu değerlerin topluma daha iyi anlatılması ve korunması noktasında birlikte yapılabilecek projeler hakkında görüş alışverişi yapıldı. Ziyarette bu anlamda kurumların kendi aralarındaki iletişimin daha da güçlendirilmesi gerektiği üzerinde duruldu.