Bir Yaşını Dolduran EVSİD Yönetimi İSO Başkanını Ziyaret Ederek Destek İstedi

  • Diğer Haberler
evsid-ziyaret-02

Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği (EVSİD) yönetim kurulu üyeleri, dernek Başkanı Burak Önder başkanlığında İstanbul Sanayi Odası (İSO ) Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret ederek, derneğin bir yıllık faaliyetleri hakkında bilgi verdi. EVSİD Başkanı Burak Önder, bir yıldır olduğu gibi 2016 yılında da İSO’nun desteklerine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

İSO Başkanı Bahçıvan, bir yıllık faaliyetlerini dinlediği, İSO Meclis Üyeleri Ömer Karadeniz ve Macit Şahin’in de eşlik ettiği EVSİD yönetimine, sektörel derneklerle olan işbirliklerini anlattı. İSO’nun artık sadece meslek komiteleri bazlı toplantılarla yetinmediğini, tüm üyeleri kapsayan ve kucaklayan, tüm üyelere temas eden projeler ürettiğini, bu kapsamda İstanbul’un çeşitli sanayi bölgelerinde yaptığı lokal toplantıları anlattı. Bahçıvan, en kısa sürede EVSİD üyelerini de kapsayan ve ihtiyaç duyulan konularda ve yerde toplantı organizasyonunu realize edeceklerini söyledi.

EVSİD Başkanı Önder bir yılık faaliyetlerini anlatırken, derneğin üyelerine yönelik özellikle yurt dışı organizasyonlarında ciddi katkı sunduğunu, bu çerçevede üyelerin Panama, Kolombiya, İran ve Fas’a götürüldüğünü söyledi. Bu gezilerin son derece verimli geçtiğini söyleyen Önder, yurt içinde de yaptıkları ve yapacakları etkinliklerde İSO’yu yanlarında görmeye ihtiyaç duyduklarını vurguladı.

İSO Başkanı Bahçıvan, sanayiyi, üretimi ve katma değeri öne çıkaran, üretim kültürünü önemseyen her türlü faaliyetin ve projenin içinde seve seve yer alacaklarını ve destekleyeceklerini vurguladı. İSO olarak bu çerçevede üzerlerine düşen ne varsa, aktarmaya ve desteklemeye hazır olduklarını aktardı. Bahçıvan, EVSİD heyetine önümüzdeki günlerde İSO ile realize edilmek üzere tüm paydaşların katılacağı ve sektörün sorunlarının tartışılacağı bir toplantı için hareket geçmelerini ve İSO’nun da bu toplantının içinde yer alacağını belirtti. Ayrıca lokal olarak iş güvenliği ve UR-GE projeleri ile ilgili de toplantılar yapabileceklerini söyledi.

İSO Başkanı’nı ziyarete gelen EVSİD heyetinde şu isimler yer aldı:

EVSİD Yönetim Kurulu Başkanı Burak Önder, EVSİD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hakan Gani Dönmez ve Oğuzhan Durmuş, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Albayrak, Köksal Irak, Mustafa Kemal Albayrak EVSİD Denetim Kurulu Üyesi Mecit Şahin, EVSİD Genel Sekreteri Özlem Durdağı ve Danışman Metin Çobanlıoğlu.