Denizli Sanayi Odası Yönetimi İSO Yönetimine Nezaket Ziyaretinde Bulundu

denizli-sanayi-odasi-ziyaret-01

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetimi, Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu başkanlığında bir heyetle, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ev sahipliğinde, İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İrfan Özhamaratlı ile Cemal Keleş’in de bulunduğu ziyarette, DSO Başkanı Kasapoğlu’na DSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Osman Uğurlu ve Mehmet Serter eşlik etti. İSO Genel Merkezi Odakule’de gerçekleşen ziyarette DSO yönetimi, geçen ay yapılan seçimlerde 2022-2026 çalışma dönemi için Yönetim Kurul Başkanı seçilen Erdal Bahçıvan’ı ve İSO Yönetimini tebrik etti ve başarı dileklerinde bulundu.

Türkiye’de ve dünyada yaşanan güncel ekonomik gelişmeler hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, Denizli kentinin ekonomik ve sanayi yapısı ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Türk sanayinin genel durumunun da ele alındığı görüşmede hem Denizli hem de İstanbul kent ekonomilerinin kalkınması noktasında İSO ve DSO iş birliğinde ne tür projelerin hayata geçirilebileceği üzerinde duruldu.